Sådan kan du holde dig moderne over 70

Der er absolut ikke nogen grund til, at du skal begynde at klæde dig kedeligt eller umoderne, bare fordi du er over 70 år gammel.

Det er meget misforstået, at det kun er de unge, kan kan klæde sig moderne og som de vil. Det er noget, man kan gøre igennem hele livet. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i dit tøj og godt tør at klæde dig i noget, der giver dig et smil på læben altid.

I takt med at håret bliver mere gråt, skal du bare se det som den perfekte anledning til at skrue op for farverne på dit tøj og klæde dig i noget, der giver dig et smil på læben at have på, når du får øje på dig selv i spejlet.

Der findes flere modeikoner på over 70

I takt med at internettet er blevet så stort, som det er, og vi har fået sociale medier, er der pludselig kommet en masse bloggere og andre influenter, der deler ud af blandt andet modetips.

Og selvom de fleste af dem er meget unge, så er der et segment af seje ældre, der ikke er bange for at klæde sig festligt og moderne på og dele det på nettet.

Så hvis du har brug for lidt motivation til at komme i gang, så er det bare om at finde disse seje kvinder på over 70, der nyder at dele deres stil online og give gode råd og tricks til, hvordan man kan klæde sig moderne, selvom man er over 70.

Hvis du er gangbesværet

Selv hvis du er gangbesværet og måske føler, at det ikke er ligeså let at følge med moden, så er der også en løsning for dig. Du kan f.eks. købe en rollator, der er med til at gøre dig mere mobil, så det er nemmere at komme ud.

Seniorshop har et kæmpe udvalg, og du kan helt sikkert finde den rollator, der passer bedst til dig. Du kan endda finde en rollator i en vild farve, hvis du er blevet helt vild med at sætte farve på din hverdag – det er jo vigtigt, at alting passer sammen.

Kategorier: