Sådan indretter du det perfekte herreværelse

Står du og mangler lidt inspiration til at indrette det perfekte herreværelse? Et sted hvor du kan trække dig tilbage fra familien og invitere vennerne ind fra tid til anden? Herreværelset er et ikonisk rum med mange stærke design traditioner. Det er dit rum, og du kan gøre præcist, hvad du vil med det.

Det klassiske mørke herreværelse

Det klassiske herreværelse er inspireret af tunge møbler og historie. Der skal massere af mørkt træ, læder og bøger til. Tag ud i en møbelforretning der har mange lædermøbler og sonder terrænet. Klassikeren over dem alle er chesterfieldsofaen og tilhørende stole. WM LæderBo er en møbelforretning med et stort udvalg af chesterfieldmøbler i Danmark på Sjælland ved Glumsø. De giver råd og vejledning om netop dit køb. Chesterfieldsofaen er det ultimative herreværelsemøbel og vil give dit rum kraft og tyngde.

 

Par din mørke lædersofa med et stort mørkt skrivebord eller sofabord. Gør rummet blødt med et stort persisk tæppe. Hvis den helt klassiske herrestil skal fyldes ud, skal du opbygge et smukt bibliotek på væggen, anskaffe en globus, hænge et jagttrofæ eller to op og installere et barbord eller skab. Hvis dit herreværelse skal indbyde til lidt leg, midt i alt det seriøse kan du sætte et billiardbord ind. Den grønne overfalde og det mørke træ passer godt ind i resten af indretningen. Er der ikke alverdens plads, kan en dartskive også gøre underværker.

Sjov og spas

Det gode ved herreværelset er, at der er fuldstændig frit spil. Hvis du ikke er til den tunge, klassiske stil, kan du indrette dig mere let og sjovt. Lav det til det ultimative gamer-rum med lækre møbler, en stor skærm og sjove gimmicks på væggen.

 

Lav en lille bar i hjørnet hvor der altid er kolde øl, energidriks og andet lækkert på køl. Selvom du ofte spiller videospil, kan du fylde rummet med old-school spillemaskiner. F.eks. airhokey eller billiard.

Kategorier: