Sådan gør du forårsgarderoben klar

Selvom regnen stadig falder, og temperaturerne ofte nærmer sig minusgræder, så er det ikke til at komme uden om, at vi går lysere og lunere tider i møde. Sommeren er på vej, men først skal vi nyde et par lækre forårsmåneder, hvor træerne springer ud, og planterne blomstrer.

I de kolde vintermåneder er der for manges vedkommende en tendens til at iklæde sig mørke toner. Sorte bukser, mørke sweatere og grå skjorter bliver en del af ens hverdag. Med forårets kommen kan du nu med fordel inkludere noget lækkert tøj med masser af farver i din garderobe – farver som passer til hverdag og fest, og som spreder glæde og højt humør.

 

Det er aldrig for tidligt at udvide garderoben

Selvom kalenderen måske stadig siger, at vi blot er trådt ind i det nye år, så er det aldrig for tidligt at gå i gang med at gøre garderoben forårsklar. Ofte er det også nu her, at du kan finde nogle rigtig gode tilbud at gå efter! Men hvordan bliver du lige klar til foråret? 

Det handler om at finde nogle items, som du kan bruge på de kølige såvel som lune dage. Bluser med trekvartærmer passer i særdeleshed godt til denne sæson, og de kan nemt sættes sammen med en smart nederdel eller et par gode bukser. Du kan også med fordel få fat i et par bløde cardiganer. De er perfekte over T-shirten på de lidt køligere dage, og de kan holde armene og skuldrene varme de lune forårsaftener.

Uanset hvad du vælger at udvide din forårsgarderobe med, så vælg noget med en masse gode farver. Det kan eksempelvis være fra det populære mærke Brandtex. Det vil du med garanti ikke fortryde!

Kategorier: