Sådan får du en mere moderigtig tøjstil

Vi lever en tid hvor vi konstant skal prøve at leve op til et billede af hvordan vi skal opføre og klæde os. Dette kan hurtigt være udfordrende, idet grænsen for mode hele tiden bliver skubbet, leder du på de sociale medier vil du se et utal af bud på hvad mode er, kendetegnet ved dem alle er at de matcher den person som bære tøjet. Men dette kan gøre det forvirrende for dig, for hvad skal du selv gå i?

 

Leg med at inkludere forskellige smykker

Smykker er altid en god ide når det kommer til at gøre tøj mere moderigtigt, dette skyldes at deres ofte skindende overflader naturligt fanger øjet, herved fjerner du en del af fokusset fra det måske lidt kedelige og slidte tøj. Mangler du inspiration eller smykker, kan du finde smykker i dansk design og kvalitet fra Friihof+Siig. Hos Friihof Siig finder du både sølv og guld smykker, i disse tider er der ikke nogen grænser for hvilke smykke du kan gå i, men vil du følge en af de mere populære trends kan du eventuelt overveje at blande sølv- og guldsmykkerne, for igen at få et mere moderne og interessant look.

 

Sørg for at gå i tøj som du er komfortabel i og som matcher din personlige stil

Det er vigtigt at understrege at der når det kommer til mode, ikke er et rigtigt eller forkert svar. I virkeligheden er det nemlig fuldstændigt subjektivt hvad folk kan lide og ikke kan lide. Derfor er det vigtigste at du ikke prøver at kopiere andre, men i stedet går i det som du føler dig selvsikker i. Dette sender nemlig et klart signal til omverdenen om at du hviler i dig selv. Dette kan være alt fra at style dit tøj med farvestrålende hatte, til at tilføje et par store solbriller til dit outfit.

 

 

 

 

 

 

Kategorier: