Must-visit steder til shoppingrejser

Shoppingrejser er blevet utrolig populære de seneste år. Dette skyldes naturligvis den stigende interesse for modetøj – og måske i endnu højere grad: det store udbud af lavprisflybilletter. 

Det er typisk i de store europæiske storbyer, at mulighederne for at shoppe er helt i toppen – og det er netop også disse storbyer, som er blandt de billigste at flyve til fra Danmark. Op til jul vil det også, for rigtig mange, give mening at pakke kufferten og smutte på shoppingrejse for at handle julegaver.

Her i artiklen vil vi gennemgå 3 steder, som er must-visits, hvis du er interesseret i mode og rejser. Den perfekte kombination.

New York

New York skal naturligvis nævnes. Ikke blot som et punkt på listen over potentielle destinationer til shoppingrejser, men i høj grad også fordi, at byen står på listen over de byer, som rigtig mange gerne vil opleve.

New York er kendt som byen, der aldrig sover – og det får du også gavn af til shoppingturen. De fleste butikker har nemlig åbent fra tidlig morgen til sen aften – mens der også er rigtig mange butikker, som har forlænget og kører døgnåben.

Et af de mest besøgte steder i New York er Loehmann’s. Det er en butik på 5000 kvadratmeter med nærmest udelukkende designervarer på udsalg. Her kan du finde rigtig mange produkter fra mærker som Marc Jacobs, Armani, Gucci, Versace m.m. på kæmpe besparelser. 

Det eneste minus ved New York er naturligvis, at transporten i sig selv løber op i en mindre formue.

Paris

En anden by som er utrolig populær, når det kommer til at shoppe, er Paris. Byen er betydeligt billigere at tage til end f.eks. New York. Det betyder dog ikke, at den ikke er lige så god som New York at shoppe i. 

I Paris finder du shoppingsteder overalt i hele byen. Det er typisk på de små sidegader, at du finder guldminerne. Derudover kan du – på avenue Montaigne – finde de store forretninger, som nærmest er en hel verden af high-end butikker.

Milan

En anden by i Europa, som også er et must-visit på shoppingrejsen, er Milan. Milan er efterhånden ret populær i modeverdenen – bl.a. med den helt store fashion week og utallige modemesser i løbet af året.

I Milan finder du ofte de seneste nyheder på bøjlerne i butikkerne. 

Den helt store fordel ved at shoppe i Milan er, at – modsat New York og Paris, hvor det meste er spredt ud i hele byen – det største et samlet ét sted. Det sted hedder Quadrilatero d’Oro. Det er faktisk bare én stor bygning, hvor du finder hundredvis af forretninger som Prada, Armani, Chanel, Versace, Louis Vuitton, Ralph Lauren og mange, mange andre.

Kategorier: