Modetøj til enhver kvinde i 2019

Et nyt år er startet og derfor kan det også altid være skønt med ny inspiration til, hvordan man kan opdatere sin garderobe og følge de nyeste trends på markedet, der ellers kan være svært at finde rundt i. Inspirationen skal gerne være let tilgængelig og vi vil også rigtig gerne kunne shoppe de ting vi finder interessante nemt, hvor vi finder vores inspiration!

Hos webshoppen Bruun-Bruun er dette gjort nemt for dig, da du altid kan shoppe de nyeste styles og blive opdateret på hvad der rører sig! Deres fokus er at have et bredt sortiment af de bedste brands af høj kvalitet, så man kan blive inspireret på tværs af brands og stilarter, og på samme tid købe sine favoritter til gode priser på selv samme side. Udvalget indeholder et bredt tøjsortiment samt sko og tilbehør, så du kan fuldende dit look i deres univers. Med det store udvalg af forskellige brands er du også altid sikker på at finde noget, der falder lige i din smag.

2018-trends følger os ind i det nye år

I 2018 har blomsterprintet været meget i fokus, og hvis du også elsker den slags prints, så kan du nemt finde det i mange af de populære brands som eksempelvis Ganni, som også kan findes hos Bruun-Bruun. De mange trends, som de smukke blomsterprints, kommer både på tøjet, men også accessories. Du kan derfor altid køre et look fuldt ud kun med blomsterprints eller gøre det mere nedtonet gennem disse accessories. En anden trend som vi tager med os i år 2019 er tern, som vi har set på jakker, bukser og igen inkorporeret i meget smukt tilbehør. Generelt ser vi, at mange af de store trends fra det foregående år kommer med os ind i det nye år, hvor vi desuden igen ser mange farver i kollektionerne. Et af de brands, som vi især ser vinde stort på at følge deres egne æstetiske stil blandet med de flotte trends er Notes du Nord, som også forhandles online hos Bruun-Bruun og i deres butikker. Brandet fokuserer, som mange andre af de udvalgte brands hos Bruun-Bruun, især på gennemarbejdede former, der kan fremhæve det bedste hos enhver kvinde. Dette betyder også, at disse brands imødekommer noget af det vigtigste indenfor mode, at man føler sig tilpas i sit tøj, så man får den bedste side frem af sig selv.  

3 hurtige om Bruun-Bruun:

  • Bruun-Bruun er en webshop med fokus på service, da de mener, at du skal kunne opnå samme service online som i butik. Bruun-Bruun har også to fysiske butikker, som du kan besøge i Vejle og Skanderborg.
  • Menneskene bag Bruun-Bruun går meget op i, at du kan føle dig inspireret. Derfor gør de meget ud af dette i deres online univers og på deres diverse sociale medier, hvor du også kan følge dem for inspiration.
  • Hos Bruun-Bruun kan du blive en del af deres kundeklub, der er helt gratis. I denne får du mulighed for at optjene points gennem din bruger.

Deres motto er, at det skal være en oplevelse at shoppe, både på deres webshop og i deres fysiske butikker, og ikke bare noget der hurtigt skal overstås. Hvis du er en af de mange, der også kunne bruge lidt ekstra inspiration i hverdagen, så smut forbi Bruun-Bruuns univers! Et univers, hvor du kan føle dig inspireret og shoppe alle dine favorit styles til gode priser.

Kategorier: