Lækre Lacoste sneakers

Lacoste sneaker

Sneakers er så meget mere end bare Adidas eller Nike, som langt de fleste går i. I dette indlæg vil vi slå et slag for at sætte lidt mere fokus på det franske mærke Lacoste, der udover deres legendariske poloer og andet sportstøj, også laver nogle virkelig lækre sneakers.

CTA-knap
Lacoste-mærket blev stiftet af den franske tennisspiller René Lacoste. Lacoste havde kælenavnet ”Krokodillen”, hvilket stammer fra et væddemål han engang indgik før en tenniskamp. Hvis han vandt kampen, hvilket han gjorde, skulle han have en taske i krokodilleskind.
I 1980’erne var Lacoste-mærket med den lille broderede krokodille det hotteste man kunne opdrive og symbol på status. 80’erne var i det hele taget meget præget af fokus på mærkevarer og statussymboler. Hvis man kunne komme i skole i en pastelfarvet polo med krokodille på, så var man næsten sikker på at tilhøre de populære. Skræmmende, men sådan var det. For dem der ikke havde råd til de dyre Lacoste-ting var der masser af kopier og efterligninger at få i Bilka eller lignende steder. Den lille Lacoste-krokodille var så populær at gruppen Shubidua skrev en sang om den.
I dag er hypen for længst faldet og Lacoste er ikke længere noget, de fleste ikke har råd til. Man kan f.eks. få Lacoste-sneakers ned til 3-400 kr. for et par. Sneakers fra Lacoste har deres helt egen stil, hvilket ofte vil sige at de er stilige og klassiske uden at bliver kedelige. Der er ikke nær så meget bling som hos for eksempel Nike, men det gør faktisk at man kan bruge Lacoste sneakers til langt flere lejligheder.

Lacoste sneakers fås til både mænd, kvinder og børn og der er mange modeller at vælge imellem. En af klassikerne er Lacoste Ampthill, der er en høj sneaker i lang række farver og materialer.

Kategorier:

Sko