Lækkert rivejern til det stilfulde køkken

Som du sandsynligvis er klar over, så er det vigtigt at tænke alle tingene ind i din indretning. De rigtige gardiner, den rigtige sofa og det rigtige gulv. Alting skal spille, før helhedsindtrykket kommer til sin ret, og din indretning går op i en højere enhed. Du kan ikke sløse på selv de mindste detaljer – og du har sikkert oplevet at træde ind i et rum, og det første du ser, det er den enkelte detalje, der ikke helt har ramt. Derfor er det også vigtigt, at du tænker dine hverdagsting og deres udtryk ind. Køkkenet er stedet, hvor du har flest af sådanne ting, og det kan være svært at få det hele til at være lækkert. Har du for eksempel overvejet, hvilket rivejern, du ønsker? Et Microplane rivejern er svaret, fordi det er elegant, uden det mister sin brugbarhed. Der er simpelthen tale om et produkt, der er både flot og godt.

Microplane holder dit køkken moderne

Design er finurligt, og det ved du, så snart du har noget, du ikke bryder dig om, i hånden. Det føles bare ikke rigtigt. Microplane holder tingene enkelt, hvilket betyder, at du ikke står med et rivejern, du bliver træt af at se på. Det er lige linjer og glansfuldt metal, som sagtens kan hænge fremme i en krog. Hvis du er mere til det rustikke udtryk, har Microplane ”Master” serien med et solidt håndtag i mørkt træ, og hvis du vil have et mere professionelt look, så kan du gå til ”Gourmet” linjen, hvor rivejernet har et sort, elegant håndtag.

Kvalitetsprodukter passer altid ind

Det er dog ikke kun for synets skyld, du skal vælge Microplane. Der er tale om et kvalitetsprodukt, som holder meget længe. På den måde når du fuld plade på holdbarheden af dit rivejern, fordi både design og materiale står tidens prøve. Rivejernene er i forskellige størrelser, så du kan både få det store rivejern, som kan rive grøntsager eller det lille, som egner sig godt til at rive en gorgonzola i småstykker til en gourmetmiddag med venner eller veninder.

Kategorier: