Kors halskæder til mænd

Kors halskæder til mænd

Kors halskæder har længe været den foretrukne form for halskæder blandt især unge mænd. Man ser det ikke så meget blandt mænd i 40+ år alderen, men de er også mindre tilbøjelige til at tage smykker på generelt. Dette skyldtes sikkert at smykker bruges til at gøre noget ekstra ud af sig selv, eller for at signalere bestemte værdier. Det er de færreste mænd i 40+ års alderen der har brug for dette. Derfor ser du også primært kors halskæder blive båret af yngre fyre især i nattelivet, hvor det er super vigtigt at skille sig ud fra mængden.

CTA-knap

Hvorfor gå med kors halskæde?

Jeg har allerede været lidt inde på, at smykker primært bliver brugt for at “smukkesere” sig. Det gælder om at tilføje det ekstra til ens udseende, så man kan skille sig positivt ud fra mængden. Smykker har altid været meget brugte til det blandt begge køn. Når du vælger at gå med smykker er det ikke så meget udseendet, eller antallet af karat der er afgørende. Det er afgørende er, hvad smykkerne repræsentere/signalere. Et dyrt armbåndsur signalere at du er vigtigt og har mange penge. En hjemmelavet perlehalskæde du har fået af din niece er et tegn på at du er et familie menneske med bløde værdier. Et nitte armbånd til mænd fortæller en helt anden historie af dig.

En kors halskæde signalere at du går op i lidt dybere værdier. Dette uanset om du er troende eller ej. Det at gå med et kors er bare blevet et mandligt symbol følsomme bagvedliggende værdier og et godt moral kodeks. Dette er uanset om du er mors dreng eller rocker. Et kors viser, at du værdsætter nogle indre værdier og at du har nogle fast standpunkter.

Kan alle fyre gå med en kors halskæde?

I bund og grund kan alle fyre gå med kors halskæder. Vi har allesammen et eller andet som vi sætter højt i vores hverdag. (Ærlighed, tillid eller lign.) Hvad angår kors halskæder er det dog primært yngre fyre, der kan bære dem, det er dog dermed ikke udelukket af du i en alder af 50+ år ikke kan bære en kors halskæde. Det er i bund og grund op til dig at vurdere, og du skal ikke rette dig efter andres meninger. Der er dog bare nogle, hvor en kors halskæde ikke klæder dem, mens andre er som perfekte til en kors halskæde.

Hvor kan jeg købe en kors halskæde?

Kors halskæder kan købes stort set overalt. På kræmmermarkeder (kvaliteten derefter), ved guldsmeden, men også på nettet. Jeg vil til hver en tid købe smykker på nettet, da der er et større udvalg og der kan være mange penge at spare. Dertil er det super nemt at bestille smykker på nettet, da du hurtigt får det leveret og frit kan sende det retur, hvis det ikke passer dig. Du skal selvfølgelig selv vurdere, hvor du vil købe dine smykker, men skulle jeg købe en kors halskæde til min kæreste, ville jeg bestille fra nettet. Højst sandsynligt fra www.trendhim.dk, da de uden tvivl har det bedste udvalg af kors halskæder til mænd, endda til rigtig gode priser.

CTA-knap

Kategorier:

Tags: