Køb brugt i stedet for nyt

Undersøgelser viser, at flere folk vælger at købe brugte ting fremfor nye. Dette skyldes, at du med sikkerhed opnår en kæmpe besparelse på pengefronten. Udover dette er folk også blevet mere klimabevidste, og kan lide tanken om, at tingene har en historie.

Fordelene
Du har måske fundet en bluse i butikken, som du gerne vil have. Den er ikke på tilbud, og prisen på blusen ligger i den højere ende. Du vælger at hænge den tilbage, fordi du ikke har økonomien til at købe blusen lige på dette tidspunkt. Når du kommer hjem, finder du den brugt på nettet, dog stadig med prismærke. Du vælger i stedet for at slå til her, og gøre en handel ud af dette, da du har gjort dig et kup – over halv pris på blusen. Dette er bl.a. en af de gode ting ved at købe brugt i stedet for nyt. Du opnår en markant pengebesparelse, hvor du kan bruge pengene på andet.

Måske står du i en situation, hvor du skal flytte til en ny bolig, eller skal flytte hjemmefra for første gang. I disse tilfælde skal du ofte ud og bruge mange penge på samme tid. Derfor kan det være en god ide at købe møblerne brugt f.eks. brugte montana møbler. Brugte montana møbler er et møbel, som du kan have i mange år, og du kan bruge til mange ting.

Sociale medier

I dag kan de sociale medier være en hjælp til dig, som gerne vil købe brugt. Hvis du handler over de sociale medier, skal du dog være varsom, da du kan risikere at blive snydt.

  • Tjek altid hvem, som sælger varen.

  • Har I mulighed for at mødes?

  • Varen lever ikke op til de forventninger og til billederne, så skal du kontakte sælgeren.

  • Har du spørgsmål inden køb, så stil disse spørgsmål f.eks., hvis du har en undring i forhold til varen.

  • Hvis du køber større ting, kan det være en god ide at få en kvittering, så du er sikker på, at varen ikke er stjålet.

Kategorier: