Klar til ferie? Pak den perfekte toilettaske

Du kender det sikkert – man føler næsten altid, at man har glemt noget, når man pakker sin kuffert og sin toilettaske inden ferien. Det er dog for det meste ikke nogen katastrofe, hvis man glemmer noget, men det kan komme til at koste, både økonomisk og i tid. Derfor er det bare det nemmeste, hvis man husker det hele. Her får du en guide til, hvad der kan være godt at huske at proppe i toilettasken inden afgang.

Gennemgå dine daglige rutiner

En god måde at sikre sig, at man har husket det hele, er at tænke på alle sine daglige rutiner. Så vil du formentlig opdage, hvis du mangler noget i toilettasken. Det kan være vatrondeller, læbepomade, tandtråd eller noget helt fjerde.

 

Dog er der nogle ting, som er rigtig gode at pakke i kufferten, men som man ikke altid bruger i sine daglige rutiner, eksempelvis solcreme og aftersun. Husk på, at solen bider mere, hvis du rejser syd på. Derfor kan du med fordel bruge faktor 30 eller derover.

Grejet til sommerklare ben og fødder

Hvis du rejser på solferie, så skal både ben og fødder formentlig luftes i et par shorts og sandaler. Derfor kan det være en god idé at pakke grej, som kan få vinterfødder – og ben til at blive sommerklar. Det kan eksempelvis være neglelak, fodcreme og barbergrej herunder barberblade til damer.

Vær klar på nødsituationer

Selvom det forhåbentlig ikke bliver aktuelt, så er det godt at være forberedt på diverse nødsituationer. Pak lidt førstehjælpsudstyr i din toilettaske, sådan at du er klar, hvis uheldet skulle være ude. Det kan blandt andet være plastre, Panodil, myggebalsam, et middel mod kløe, piller mod diarre og andre maveproblemer samt en desinficerende gel.

 

Husk derudover at pakke al personlig medicin, da det kan være udfordrende at fremskaffe det i udlandet.

 

Kategorier: