Har du sneakers klar til foråret?

Foråret er til at tage at føle på, og derfor må vi snart stille vinterstøvlerne på hylden. Frem skal de populære sneakers, og hos Project4 kan du finde limiterede og unikke modeller, hvis du ikke vil nøjes med de mest almindelige.

Er du helt klar til, at foråret for alvor bider sig fast, og det er tid til at tage smide vinterstøvlerne? Det kræver et par seje sneaks, som du kan gå foråret og sommeren i møde med. Her kan du blandt andet vælge de coole ARKK sneakers, der er smarte slip-on-modeller, der er elegante samtidig med at de bevarer sportslooket, som er det karakteristiske ved sneakers.

En blanding af lædersko og sportssko

Skaberne af det danske mærke ARKK har kendt hinanden siden børnehaven. De har kun været på markedet i fire år, men deres sneaks sælges allerede over hele verden, fordi de har ramt et hul på markedet. De har taget simpliciteten fra lædersko og blandet det med æstetikken fra sportssko, og det har skabt en smuk kombination, der er at finde på sneakersmarkedet blandt store, anerkendte mærker som Adidas, Puma og Nike. Det skriver Soundvenue i et interview med skaberne Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen.

Unikke sko, som alle ikke har

Project4 er en eksklusiv og prisvindende butik, der er placeret i hjertet af København og som forhandler unikke designs, der er nøje udvalgt. De vil nemlig gerne, at det, du finder i butikken, ikke nødvendigvis kan findes alle andre steder, og at alle ikke har lige præcis den sko eller det smykke, du finder. I butikken finder du håndlavede smykker, læderjakker, kashmir-sweatre og limiterede sneakers. Du vil helt sikkert kunne mærke, at der er kælet for detaljerne også inde i butikken, der er meget moderne indrettet med et twist af vintagefund.

Hvis du er på jagt efter nogle eksklusive og unikke sneakers, så kig forbi project4.dk, og find lige præcis de sneaks, du leder efter.

 

Kategorier:

Sko