Guldsmed Bent – Guldsmed i Århus

Er du på udkig efter den bedste guldsmed i Århus, så bør du overveje at tage et smut forbi Guldsmed Bent. Der finder du nemlig et stort udvalg af forskellige smykker, hvor der helt sikker er noget, der falder i din smag. Deres store udvalg byder blandt andet på smykker fra Per Borup Design, Lapponia, Kleopatra og mange andre. Denne Guldsmed i Århus kan klare det meste, og du skal lede længe efter en opgave, som han ikke kan klare. Så skynd dig forbi Guldsmed Bent i Århus, og se alle de fine smykker.

Guldsmed Bent – familiedrevet siden 1975

Guldsmed Bent er en Guldsmed i Århus, som ligger i centrum af Århus 40 m. fra strøget. Denne forretning er familiedrevet og har eksisteret siden 1975. Guldsmed Bent har et bredt udvalg af smykker i både guld og sølv, samt et traditionsrigt udvalg af dåbsartikler. Denne guldsmed i Århus har speciale i forlovelsesringe, smykkelåse, diamanter, perler samt reparationer, som udføres på deres eget værksted. På værkstedet udføres specialopgaver efter kundernes ønsker samt en lang række af egne modeller. Kig endelig forbi den fantastiske guldsmed i Århus, og bliv ikke overrasket, hvis de fikser dit problem uden kvaler.

Anerkendte brands hos guldsmed i Århus

En smykke samling er meget mere end blot guld, sølv og ædelsten. Dine smykker fortæller din helt egen og unikke historie, og de er derfor en yderst vigtig del af dig og din personlighed. Står du i Århus og er klar til at shoppe efter nye smykker, som kan fortælle netop din historie? Leder du efter den helt perfekte guldsmed i Århus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Guldsmed Bent kan du nemlig købe smykker fra en lang række kendte brands, og du kan få smykker i alle farver og former – der er med garanti noget til din smag.

Er din interesse blevet vakt, og længtes du nu efter at besøge Guldsmed Bent, så kan du finde hans butik på Sønder allé 5 i Århus, eller du kan se alle hans flotte smykker på guldsmedbent.dk.

Kategorier: