Gør dit look mere personligt med smykker

Hvor meget går du op i dine smykker? Mange går meget op i deres tøj og make-up, men glemmer alt om smykker og andre accessoires. Accessories er lige så vigtige som dit tøj. Med f.eks. smykker, vil du kunne understrege din personlighed.

 

Style din stil med smykker

Mange prøver ikke lige så mange smykker, som de prøver tøj, men det burde de. Der findes rigtig mange brands såsom Lund Copenhagen smykker, George Jensen, Pilgrim og mange flere. Smykker er lige præcis det, som kan få din personlighed tydeligt frem og derved gøre hele din stil mere personlig, så du ikke er mainstream.

 

Vælg dit look

Det er ikke kun de smykker, som du synes er smukke, du skal gå efter. Du skal tænke over, hvilket udtryk, du vil vise. Derudover så spiller din ansigtsform også ind, ift. hvad der passer til dig, og hvad der kan fremhæve din skønhed.

 

Sølv til lys hud vil f.eks. give et koldt udtryk. Hvis du har set isdronningen, så har hun lys hud og sølvsmykker, som netop giver det kolde udtryk, som også kan være meget smukt. Guld til lys hud derimod vil give et mere varmt look. Udover din hudfarve, så spiller også din hårfarve ind. Her skal du ikke være bange for at bruge kontraster. Øreringe med lyse ædelstene vil være rigtig smukke til mørkt hår, og mørke ædelstene vil være smukke til lyst hår. Hvis du har en kort hals, så skal du ikke vælge lange øreringe, da det vil komme til at se mystisk ud. Har du derimod en lang hals, så vil det være meget flot med lange øreringe.

 

Mix på kryds og tværs

For år tilbage var der ”regler” for, hvilke smykker du måtte sætte sammen. F.eks. var det forkert at sætte både guld og sølv smykker sammen. I dag er disse regler ophævede, og mange bruger sorte smykker til at få guldsmykkerne til at virke mere rå i deres look.

 

Kategorier: