Gå sommeren i møde i cardigans

Der er ikke noget som at pakke sig ind i en blød og dejlig cardigan. Ikke kun i de kolde vintermåneder, men også på sommeraftener når solen er gået ned, hvor du kan bruge den som jakke. Der er altså ingen grund til at pakke dine cardigans væk, fordi solen endelig er begyndt at titte frem. Tværtimod er det måske tid til at gå på jagt efter nogle nye flotte designs til at fuldende din sommergarderobe.

Én cardigan – mange muligheder

En af grundene til, at vi kvinder ikke kan få for mange cardigans i garderoben er, at de giver et væld af muligheder. Du kan bruge din cardigan lukket som top eller tunika. Det ser flot ud med en skjorte indenunder, hvor kraven stikker ud. En smart cardigan er også prikken over i’et i et lag-på-lag look, der giver et afslappet udtryk og en skøn fleksibilitet i det lunefulde sommervejr, hvor du nemt lige kan tage et lag af eller på. Endelig er en cardigan også god som overgangsjakke på kølige forårs- og sommerdage. Uanset hvordan du bruger den, efterlader en cardigan et udtryk af noget afslappet og rart, som du kan være dig selv i.

Vælg den rette kvalitet

Men en cardigan er ikke bare en cardigan. Den kan både være kort, lang, tynd, ulden, varm eller let, så hvilken cardigan skal være din nye yndlingscardigan?

Du kan se et stort udvalg af forskellige cardigans her.

Gå efter en kvalitet, der understreger din personlige stil og passer til netop dine behov. En cardigan i en tynd sommerstrik kan for eksempel både virke svalende på varme dage og lune dejligt, når duggen falder. Går du i stedet efter en blød jerseykvalitet, er cardiganen ikke bare en drøm at have på – du kan også nemt skabe et stilrent look. Endelig er den mere uldne af slagsen. En cardigan i blød merinould er perfekt som et ekstra lunt lag eller som overgangsjakke mellem årstiderne.

Leg med farverne

Med farver kan du tone din stil op og ned – og her er cardiganen også et fleksibelt værktøj. Er du til et roligt og afdæmpet udtryk, skal du gå efter en cardigan i klassiske nuancer som sort, creme, mørkeblå eller grå. Den kan bruges til det meste – sæson efter sæson. Vil du give din stil et lille pift, skal du i stedet gå efter en cardigan i sæsonens nye flotte farver. En sprudlende pink, frisk mint eller klar solgul tilfører straks lidt mere spræl og personlighed til din stil.

Kategorier: