Gå på ravjagt og få lavet det om til smykker

I løbet af de seneste år er interessen for rav steget, og det skyldes bl.a., at folk har fået øjnene op for, at de selv kan gå på ravjagt, hvilket du også kan. Du får derfor her den ultimative guide til din ravjagt, og hvorfor du skal få lavet ravet om til smykker bagefter.

Guide til din ravjagt

  1. For at komme på ravjagt og i det hele taget finde rav, skal du først finde den rette strand. Danmark er beriget med en masse strande, men ikke alle har et lige stort potentiale til, at du kan finde rav. Det gælder derfor om, at du undersøger nærmere, hvilke strande, du har størst chance for at finde rav.

  2. Det er godt at have noget ordenligt ravudstyr, som du kan have med dig. Kig derfor ind på ravfund.dk for bl.a. at finde en ravlygte, som er med til at gøre jagten mere spændende.

  3. Læs op på rav inden. På den måde undgår du at komme til at bytte om på rav og fosfor, da disse minder om hinanden.

  4. Tag afsted på ravjagt sammen med andre for at gøre turen hyggelig. Det kan være, at du kan kontakte en ekspert, som kan hjælpe dig med at finde rav. Herved får du er lærerig tur ud af det.

Rav som smykke
Når du har været på ravjagt, og fundet en masse rav, vil en oplagt ide være at tage et smut forbi din nærmeste smykkebutik. Her kan du få lavet det fundne rav om til et smykke f.eks. et armbånd eller halskæde. Smykket vil være noget ganske specielt for dig, da du har været med helt fra jagten til at få lavet det til smykket. Du kan gemme og bruge dette smykke i mange år, og smykket har en historie at fortælle.

Kategorier: