Fuldend outfittet med et smukt og tidløst Daniel Wellington-ur

Spørger du i dag en modeinteresseret, om vedkommende kender en god urproducent, vil personen helt sikkert nævne Daniel Wellington. Og det er med god grund, for brandet laver nemlig smukke, tidløse ure, som samtidig er nemme at personliggøre, så man sætter sit eget præg.

Urene ligger inden for et rimeligt prisleje, om end det ville være løgn at sige, de koster peanuts. Men skipper du dine næste tre frokostaftaler med veninderne, vil du allerede have sparet nok penge sammen til et Daniel Wellington-ur. Pengene er også godt givet ud, for du får både flot design og god kvalitet.

Har du lyst til at kigge nærmere på Daniel Wellington-ure, kan du finde et kæmpe udvalg af dameure fra brandet lige her.

 

Tidløst design der holder

Vi lever i samfund, hvor forbrug er en integreret del af vores kultur. Nogle gange kan det føles som om, at jagten på det næste shoppingfix aldrig slutter. Det hænger måske sammen med, at mange af de ting, som vi finder i high street-butikkerne, er billige og ikke lavet af særlig høj kvalitet. Og i stedet for at finde noget som vi virkelig kommer til at elske og passe på langt ind i fremtiden, vælger vi at købe de billige ting for at tilfredsstille vores købelyst og behov her og nu. Og sådan begynder den uendelige cyklus, hvor vi køber ting, og hvor vi smider ting ud, og når vi har gjort det, begynder det hele forfra igen.

Denne onde cirkel gælder ikke kun tøj men også tilbehør, såsom smykker og ure. Men det er en helt anden historie, når vi snakker om Daniel Wellington-ure. Stil og klasse går aldrig af mode, og derfor vil et Daniel Wellington-ur bestå tidens test.

 

Ure der stadig vil være smarte om 10 år

Urene fra det velkendte brand Daniel Wellington er designet med finesse. De runde former og de klassiske metalliske materialer er både moderne nu her og mange år frem. Tidløst design vil altid vinde frem for trendy men flygtigt design, og derfor er Daniel Wellington en vinder, når det gælder urdesign.

Urene kom til verden, efter brandets skaber mødte en særdeles velklædt britisk gentleman, hvis personlige smag og tøjstil gav så megen inspiration, at mødet mellem de to modeelskere blev startskuddet for de efterhånden velkendte Daniel Wellington-ure.

 

Et tilpasningsdygtigt ur der klæder alle

Udover en utrolig elegant urskive er disse ure også kendte for, at det er muligt at skifte remmen på dem ud. På den måde får du ikke kun ét ur men mange forskellige, alt efter hvilken rem du får lyst til at hæfte på urskiven. Daniel Wellington laver naturligvis også remme til deres ure, og du finder både klassiske remme i læder med kønne prægninger og lette, farverige men holdbare remme af tekstilmateriale.

Så skal man en tur i byen med veninderne, behøver man ikke tage den tunge og varme læderrem med men den smukke, sølvfarvede meshrem i stedet, som tillige matcher så fint med kjolen og stiletterne.

Da man kan skifte remmen ud, er det muligt at tilpasse sit Daniel Wellington-ur til alle de outfits, som man kan finde på. Man behøver derfor ikke købe flere ure for at have forskellige slags, der passer til de forskellige stykker tøj, som man har i garderoben. Ét ur er nok til et helt klædeskab, og dermed undgår man også den forbrugsfælde, som man nemt kan falde ned i i jagten på de flotte ting.

Kategorier:

Ure