Forårets største tendenser

Der er noget for enhver smag i denne sæson; hvad end du er til stærke farver eller klassiske nuancer som khaki og navy, har catwalken det, du leder efter.

Striber

De grafiske mønstre er igen in, og især striber er en af denne sæsons store tendenser, som det bl.a. ses ved Mads Nørgaard på Dr.Adams.dk. De er både vandrette og lodrette og kan kombineres med stort set alt.
Forårets tendenser - wearfashion-kopi

Farver til alle lejligheder

Gul og pink er to farver, der går igen i denne sæsons looks. Brug dem som en fræk detalje eller gå all-in med et outfit helt i pink eller gult.

Er du til mere afdæmpede farver, er workwear en anden af forårets store tendenser. Det enkle snit, fokus på de feminine detaljer og afdæmpede farver kendetegner denne tendens, som er inspireret af kedeldragter og arbejdsuniformer fra vores forældres tid.

Timeglas

Taljen skal fremhæves i denne sæson og kommer til sin ret med et bælte eller en højtaljet nederdel. Vælg bluse og nederdel i to forskellige neutrale farver for at tiltrække ekstra opmærksom i taljen.

Badesandaler

Til de varme dage er badesandaler og flip flops igen tilbage i modebilledet – helst med striber eller stærke farver, så skoene kommer til sin ret. Tjek eksempelvis dem her fra Mads Nørgaard

Oversized

Selvom der i høj grad er fokus på taljen denne sæson, er der også mange oversized outfits på catwalken, som du kan bruge til at skabe et mere casual look. Især på de kolde dage kan en oversized kjole eller bluse af strik og i grafiske mønstre være et kraftfuldt statement.

I det hele taget er denne sæson casual og tildækket med lange kjoler, trenchcoats og bukser med masser af vidde, hvor bælter bruges til at skabe form og trække opmærksomhed til taljen. Brug enten helt neutrale farver som hvid og khaki eller vælg de mere efterårsagtige grøn, brun og rød i mørke nuancer. Du kan også skabe en wow-effekt med helt stærke farver som gul og pink.

Kategorier: