Før de fjerne lande ind i din garderobe med farverige accessories

Tag på en spændende rejse til nye kulturer   

At rejse er at leve, sagde en meget kendt dansk forfatter ved navn H. C. Andersen, og de fleste vil kunne nikke genkendende til dette. Under rejser bliver man præsenteret for et væld af nye kulturer, indtryk og farver, som man bliver inspireret af, og har lyst til at tage med sig hjem igen. Derfor fyldes kufferten gerne med lokale materialer og fine smykker, både som et minde om rejsen, men også som en spændende tilføjelse til garderoben.  

Med det lækre, danske brand By Bram, behøves man dog ikke rejse langt bort til fjerne lande for at finde fine og anderledes smykker til at pifte ens outfit op.  

By Bram har ladet sig inspirere af anderledes kulturer og farver i deres smarte designs, og med dem kan man nemt få stemningen af at rejse og fremmede kulturer ind i hverdagen.  

 

Boheme der passer til enhver kvinde  

By Bram har nemlig hentet inspiration fra hele verden under designprocessen af de lækre smykker. Især østens farver, materialer og design har spillet en stor rolle, og det ses blandt andet i de farverige øreringe af fine, små perler og deres smarte armbånd med kvaster og sten.  

Med disse smykker kan man nemt tilføje enhver garderobe et twist af boheme, og selv til den helt klassiske garderobe kan By Brams fine smykker tilføje det ekstra, der skal til for at fuldende outfittet. Smykkernes farver er behagelige og utrolig elegante, og uanset om man er til de lidt mere vilde farver eller nedtonede farver, så vil man helt sikkert kunne finde smykker hos By Bram, der kan få en til at skille sig ud i mængden.  

Smykkerne er ud over deres fede look også kendetegnet ved den gode kvalitet. Alle smykker er lavet i hånden på værksteder i Asien, så derfor får man ikke kun et smart smykke med By Brams, men man får også et smykke med en historie.  

 

 

Kategorier: