Får du heller ikke brugt dine gamle smykker? Nu kan de opkøbes og få nyt liv

Du kender det helt sikkert. Det er da meget pænt, det der specifikke smykke, men det ligger jo bare i skuffen eller smykkeskrinet: Altid klar til at give dig dårlig samvittighed hver gang du endnu engang ikke får det båret. Men det er heldigvis aldrig for sent til en forårsrengøring og en udskiftning af de ting, du ikke længere får brugt så flittigt som du ville ønske. Brugte designersmykker kan nemlig vurderes og opkøbes til den rette pris, så alle parter kan gå hver til sit med en god handel: På den måde går intet til spilde i et mørkt skrin.

Hvordan fungerer det?

At sælge sine designersmykker eller hvad man ellers har liggende, behøver ikke være svært. Læs om smykker her, hvor du også kan komme i kontakt med en opkøber, enten over mail eller telefon. Efter en eventuel vurdering af dine brugte smykker, er det muligt at aftale et uforpligtende møde om de videre muligheder for at sælge dine gamle skatte, så de kan få nyt liv.

Hvilken type smykker opkøbes?

Smykker indenfor flere kategorier egner sig godt til opkøb, for eksempel smykker af guld eller sølv. Har du smykker af et særligt mærke, for eksempel Georg Jensen eller andre designsmykker, er disse også oplagte at forsøge sig med og prøve at indhente en vurdering af.

At indhente en vurdering kan ske nemt og enkelt ved hurtigt at udfylde en formular. I denne er det ofte også en god ide at vedhæfte billeder af de smykker, du ønsker at sælge, så vidt dette er muligt. Eftersom en vurdering både er gratis og uforpligtende, kan det ofte være spændende at lære lidt mere om, hvad det man har liggende derhjemme mere præcist er værd – og så kan man jo altid efterfølgende beslutte, hvorvidt man ønsker at sælge dem.

Kategorier: