Får din ansigtshud nok fugt?

ansigtscreme

Bruger du ansigtscreme hver dag? Hvis ikke så burde du. Ansigtet har brug for en masse fugt, da det konstant er ude i det fri og bliver udsat for vind, regn skidt og temperaturforskelle. Alle disse påvirkninger er med til at udtørre huden, hvilket er med til at få dig til at se ældre ud.

ansigtscreme

Hvordan du får det bedste resultat:

Der er vigtigt at du starter med at rense huden enten med et produkt eller ved at vaske det med en god sæbe, så der ikke ligger et lag af fedt og skidt. Dette fungere som en forsegling, der gør det svært for cremen at trænge ned i huden. Så rens huden inden du påfører cremen også om morgenen selv om du kun har sovet, da du om natten udskiller rigtig mange affaldsstoffer igennem huden.

Nu er det vigtig at du kigger på din hud. Hvad har den brug for? Er den fedtet eller er du begyndt at få rynker. Rynker kan nemlig været et tegn på at din hud ikke får fugt og vitaminer nok, og derved mister sin spændstighed. Specielt de rynker du får i panden og omkring munden er tegn på dette.

Du skal kigge på de ingredienser der er i ansigtscremen, da der er nogle imellem der indeholder unødige eller skadelige stoffer. Derfor bør du vælge produkter der indeholder naturlige ingredienser, olier, antioxidanter og vitaminer. Men der er efterhånden også en del mærker at vælge imellem. Du kan blandt andet finde en række økologiske og naturlige ansigtscremer på denne shop.

Når solen kommer frem er det her også en stor fordel, hvis huden er godt gennemfugtet, da solen sender mange skadelige stråler der udtørrer huden. Så du bør påføre en ansigtscreme under din solcreme og muligvis mere end en gang i løbet at en solrig dag. Rene naturlige olier kan også bruges i stedet for ansigtscremer, olier som eksempelvis arganolien, fungerer godt som daglig fugtpleje.

En smuk og fugtig hud kommer ikke kun ude fra. Så som du sikkert har hørt så mange gange før, er det vigtigt at du får drukket rigeligt med vand.

Kategorier: