Dette kan en sexolog hjælpe dig med

Har du problemer i parforholdet, eller bare problemer personligt med egne ting, så kan en sexolog hjælpe dig og ikke mindst din partner. Der findes både kurser hjemme, eller samtaler hos en sexolog, det er dog helt op til dig hvordan du gør det. det er dog vigtigt i har en god oplevelse med det i laver, og ikke fortryder en masse, men det kan være en god ide, i forbindelse med problemer i ægteskabet, og problemer når i ikke kan være seksuelt aktive. Så husk at snakke om problemerne selvom det kan være utrolig svært. Få fat i en anerkendt sexolog og få vejledning.

Hvad laver en sexolog, og hvad kan en sexolog hjælpe med?

Sexologen kan hjælpe med at finde ind til problemets kerne. Tit møder folk op med et symptom på, at der er noget galt, og ved nærmere eftersyn viser det sig, at problemet bunder i noget helt andet. Når først dette andet er kommet frem i lyset, kan man begynde at gøre noget ved det. I mange parforhold går der hårdknude i sexlivet, fordi begge parter tror, at de ved, hvad den anden ønsker og mener. De har glemt at lytte til hinanden. Ofte skal der gøres en indsats i form af hjemmeøvelser og opgaver. Øvelserne afhænger selvfølgelig af, hvilket problem det drejer sig om, men som regel er det meget effektivt.

Parterapi?

Hvis I ikke er i stand til at snakke om problemerne, uden at fare i totterne på hinanden, og/eller ikke kan tale objektivt eller konstruktivt om tingene, så skal man overveje parterapi i stedet. Ender I med at skulle gå til professionel parterapi, så kan i få den rette vejledning. I vil kort sagt blive klogere på hvad problemerne virkeligt er, samt hurtigere kunne komme ind til roden af problemet.

Kategorier: