Derfor skal du have mere kreativitet ind i dit liv

I en tid og i en hverdag hvor teknologien fylder meget, og hvor vores mobilforbrug stiger og stiger, kan det være godt at koble hjernen fra internettet og eksempelvis lave noget kreativt.

Som voksen vil dét at være kreativ give dig en mulighed for at stemple ud og få pulsen lidt ned i hverdagen. Hvis du er forælder, vil du udover dig selv også gøre dine børn en tjeneste ved at lave kreative projekter. Først og fremmest elsker børn det. Det at få lov at udfolde sig kreativt og kreere noget selv vil give dem noget, som telefoner og tablets ikke kan. Derudover vil du få den bedste kvalitetstid. Dét at samarbejde om store eller små kreative projekter eller opgaver vil give jer nærvær og hyggelige oplevelser sammen. Derudover er der læring i at udtrykke sig gennem leg og skabe noget af sig selv.

Hvis du ikke har børn, vil kreative tiltag også være et hit blandt veninderne. Det kan være en perfekt måde at være sammen på, da i koncentrerer jer om noget fælles og samtidig kan snakke og hygge jer som normalt. Synes du dog, at det kan virke lidt som en stor mundfuld at skulle købe ind til diverse ting, findes der heldigvis flere kreative værksteder rundt om i de større byer. Der kan du for et vist beløb få lov at lade dine kreative sider folde sig ud og give dig i kast med alt deres udstyr og materialer.

Gode kreative råd

Et godt råd er at starte nemt ud. Er du ikke så garvet i det med at give dig i kast med kreative projekter, findes der heldigvis projekter for alle niveauer. Start derfor gerne i det små inden du giver der i kast med det helt store og mere komplicerede.

Et anden godt råd er at lade dig inspirere af det du har. Gå en tur i kælderen eller gemmerne og find genstande der godt kunne bruge et frisk pust. Det kan eksempelvis være en gammel vase, du kan male og give et nyt udtryk. En anden idé kan være at genbruge og dekorere gamle flasker til nye pæne vaser. Hvis du har svært ved selv at finde inspiration, findes der heldigvis et hav af blogs, hjemmesider og bøger der er spækket med gode idéer og guides, der trin for trin guider dig gennem hvad du skal gøre.

Kategorier: