Clatuu 360° er den nyeste teknologi indenfor fjernelse af fedt på kroppen

Kæmper du med at komme af med det ekstra fedt på kroppen? Så har Vida Klinik løsningen på dit problem med hjælp fra den nyeste teknologi inden for fedtfrysning.

Mange kæmper en kamp for at komme af med det ekstra fedt på sidebenene, uden der rigtig sker noget. Med en fedtfrysning i Aalborg, fra Vida Klinik, nedbryder man naturligt fedtcellerne ved hjælp af nedkøling der hvor fedtet sidder. Det kan lyde forholdsvis smertefuldt, men processen gør ikke ondt.

Over en periode på to til fire måneder vil fedtfrysningen fjerne uønskede fedtceller eller appelsinhud på de ønskede steder. Fedtfrysningen virker på 90 procent, og der er derfor stor chance for et tilfredsstillende resultat. Dog er behandlingen kun holdbar så længe, man selv sørger for at holde vægten, da fedtfrysningen ikke er en slankekur, men en hjælp til at komme nogle af fedtdepoterne til livs.

En sikker behandling

Frysebehandlingen, der foregår ved at opsuge det bestemte fedtdepot og nedkøle det, får fedtcellerne til at nedbrydes naturligt. Fedtet bliver suget op i et kop-formet mundstykke, der fungerer som en støvsuger, der tager cirka 40 minutter pr. behandling. Hos Vida Klinik i Aalborg tilbydes der tre behandlinger i en pakke.

Hele behandlingen udføres kun hos udvalgte klinikker, hvor personalet har gennemgået et kursus og dermed er blevet certificeret i at stå for en fedtfrysning.

Kategorier: