Anmeldelse – Valencia solbriller fra Klartsyn.dk

Valencia Solbriller

Jeg fik for et par uger siden lov til at modtage et par solbriller fra Klartsyn.dk, som jeg kunne teste og anmelde. Sidste dag modtog jeg så disse solbriller som jeg har glæder mig rigtig meget til at modtage.

Udvalg af solbriller

Da jeg kom i kontakt med Klartsyn.dk fik jeg lov til at vælge, hvilket som helst par solbriller fra deres webshop, så jeg gik selvfølgelig ind på deres webshop med det samme for at finde et par lækre solbriller. Jeg må dog indrømme at jeg havde meget svært ved at vælge et par solbriller, da jeg syntes udvalget var for uoverskueligt.

Ikke på den måde at det var for stort, men der var så mange solbriller der lignede hinanden, at det faktisk var svært at vælge, hvilken solbrille der var mest interessant. Dertil syntes jeg der manglede billeder af levende mennesker med solbrillerne på. Det er svært at danne sig et overblik over, hvordan solbrillerne sidder og ser ud, hvis det kun er et “kedeligt produkt foto”.

Mit valg endte dog på et par Bordeaux solbriller med modelnavnet: “Valencia”. Det er dog noget jeg rigtig godt kan lide. De færreste vil nok lægge mærke til modelnavnet, men ordet Valencia bringer syden billeder frem i hovedet på mig, så solbrillerne havde bestemt også noget at leve op til.

Jeg fik en mail fra Klartsyn.dk om, at der ville gå ca. 10 hverdage inden jeg ville modtage mine solbriller. Dette er en ok leveringstid da det er til en anmeldelse. Jeg kan dog ikke finde noget om normal leveringstid på deres webshop og håber inderligt den er noget hurtigere når man bestiller dem på webshoppen, da 10 dage er alt for lang en leveringstid for et par solbriller, hvis du spørger mig.

Solbrillerne ankommer

Som sagt ankom solbrillerne ca. 10 hverdage efter i min postkasse. Fulde af forventninger løber jeg op i lejligheden og river nærmest indpakningen op. Ud af brevet kommer der et fint etui i en flot Bordeaux farve. Inde i etuiet ligger der så et par finde rød/sorte solbriller. Solbrillerne er lavet af et materiale der i mørke/skygge ser sorte ud, men så snart lyset rammer dem får de en rigtig flot rød farve. Jeg ved ikke om jeg ville kalde farven Bordeaux, men den er i hvert fald rigtig flot.

Brillerne skulle nu bestå deres vigtigste test. Sidder de ordentligt og hjælper de mod solens skarpe lys?

YES! Solbrillerne sidder bedre end jeg havde forventet og de giver et rigtig behageligt lys i solen. De kraftigste solstråler genere ikke øjnene, men du kan stadig se omgivelserne i deres næsten normale farver. Så glassene og brillen var virkelig gode. Den ene side af solbrillen sidder dog allerede lidt løst i hængslet efter få dages brug, hvilket er lidt ærgerligt, men så må jeg jo lige skrue den lidt sammen igen.  Den anden side sidder dog stadig godt fast.

Brillen er lavet af en slags plastik, men virker rimelig solid og stabil og jeg er faktisk positivt overrasket over kvaliteten.

Er solbrillerne pengene værd?

Solbrillerne koster ca. 600 kroner uden nogen form for styrke. Dette er en rimelig pris, da du modtager et par lækre solbriller der er flotte at se på, se ud af og dejlige at have på. Så hvad angår produktet har jeg som sådan ikke så meget negativt at sige. Det er lidt ærgerligt med det ene hængsel der hænger lidt, men det kan jeg selv ordne. Dertil står der på webshoppen at der følger en pudseklud med. Det gjorde der desværre heller ikke.

Hvis Klartsyn.dk ville få nogle bedre billeder på deres webshop, så jeg kan se forskel på brillerne og se brillerne på et menneske og ville oplyse deres leveringstid (som jeg håber er 1-3 dage) så vil jeg ikke have noget imod at handle der i fremtiden. De har et stort udvalg af solbriller til nogle ok priser.

En rigtig fed bonus på Klartsyn.dk er at du kan “låne” tre par solbriller som du kan prøve derhjemme. På den måde kan du vælge at prøve de tre briller du bedst kan lide og teste dem inden du vælger en af dem. Gratis endda. Du skal bare sende de solbriller retur som du ikke vil have inden for 5 hverdage.

Jeg vil gerne sige tak til Klartsyn.dk for sponsorart af solbriller. Meningerne i denne artikel er mine egne og ikke skrevet på baggrund af ønsker fra klartsyn.dk. 
 

Kategorier: