FIND DINE NYE BRILLER HOS CROSSEYES

Står du og er på udkig efter nye briller? Hos den danske optikerkæde CrossEyes finder du helt sikkert et par, der passer lige til dig!

 

BRILLESTEL TIL BÅDE DEN KLASSISKE OG MODERNE TYPE

Er du mest til de klassiske, tidløse stel, der går til enhver smag og stil? Eller måske mere til nutidens trends og legesyge stel? Ligegyldigt hvilke briller du søger, finder du helt sikkert et passende stel hos CrossEyes, som tilbyder en bred vifte af briller.

 

Tjek for eksempel kollektionen CrossEyes Original ud, der hylder de ikoniske og tidløse steldesigns eller Limited, der er inspireret af nutidens trends. Er du til den skandinaviske simplicitet og et stilrent look er kollektionen Nordic noget for dig, mens kollektionen Rusk, der leder tankerne tilbage på 80erne, giver et mere vintage-look. Endelig kan du fra kollektionen Bambus få stel, der helt unikt er produceret af bambus og bomuld og derfor forandrer sig lidt ved brug.

Hertil tilbyder CrossEyes også solbriller.

 

HVAD MED BRILLEGLASSET?

CrossEyes tilbyder både enkelt- og flerstyrkeglas samt skærmbriller. Enkeltstyrkebriller er til dig, der blot har brug for én styrke i hele glasset, modsat flerstyrkeglas, hvor der er brug for flere styrker i samme glas. Så ligegyldigt hvilke glas, du har brug for, finder du dette hos CrossEyes. Det er også muligt at booke en synsprøve hos en af CrossEyes´ autoriserede optikere.

 

HVOR KAN JEG FINDE MERE OM BRILLER FRA CROSSEYES?

På CrossEyes hjemmeside finder du alle stel og finder du et stel, der er lige dig, kan du kontakte den nærmeste CrossEyes-butik for at høre mere om stellet og prøve dette. CrossEyes får løbende nye kollektioner hjem, så der er altid nyt at udforske.

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier: