5 sunde husmorråd

Der er ikke noget som husmorråd, for de virker som regel. Man ved, at det er mor, som siger, det virker altid. Det smarte er endvidere, at man kan bruge mange af de ingredienser, som man har i huset, eller man kan nemt få fat i dem, uden at det koster dig en bondegård, som nogle skønhedsprodukter kan gøre. Hvis du stadig mangler inspiration, efter at have læst dette indlæg, så har du muligheden for at finde ud af, om en eventuel fagperson kan hjælpe dig med dit problem via Odense nyheder, hvor du kan finde mange nyheder fra Odense og omegn.

 

1. Få en kur mod mørke render under øjnene

Vil du gerne se mere frisk ud om morgenen, og er en kop stærk kaffe ikke nok, så får du nogle effektfulde husmorråd her. Vågner du for eksempel med hævede øjne, kan du tage en vatrondel og lægge den i mælk helst med højt fedtindhold. Herefter skal du holde den på det hævede område et par minutter. Ved dette råd trækker dine blodkar sig sammen, og fedtet fra mælken har en blødgørende effekt på din hud. På den måde kan du også se bedre ud, når du læser Odense nyheder om morgenen, inden du tager af sted på arbejde.

 

2. Få bugt med bikinilinjen

Mange kvinder døjer med røde knopper ved bikinilinjen efter barbering. Hvis du vil have bugt med disse, kan du dyppe nogle kamilleteposer i varmt vand. Tag dem op af det varme vand og læg dem i fryseren i ca. 10 minutter. Så er du klar til at placere dem på de udsatte steder i bikinilinjen. Læg dem nogle minutter der, og irritationen vil blive dæmpet.

 

3. Erstatning af barberskum

Her er endnu et husmorråd i forhold til barbering. Det bedste er at bruge et middel såsom barberskum til barbering, for mest muligt at undgå knopper og irritation. Men har du ikke det, kan du i stedet bruge hårbalsam til barbering. Det skyldes, at balsam indeholder plejende ingredienser, som giver en tæt barbering, uden huden bliver irriteret.

 

4. Spis frugt og bær og undgå urenheder

Der er et hav af antioxidanter i frugt og bær, som er med til at genoprette huden. Særligt i skallen af frugter sidder de gode antioxidanter, som er sunde for huden. Så kan du rive en økologisk citron og komme det i noget mad, vil det være godt for din hud. Ellers sidder der mange af dem i bær, fordi du spiser hele bær. Et andet råd er at bruge græsk yoghurt på områder, hvor der er urenheder. Mælkesyren herfra har en rensende effekt, og der er naturlige bakteriedræbende ingredienser.

 

5. Få naturlig hud med citron

Citroner er på mange måder en sund frugt. Den kan også hjælpe dig med at få en orange selvbrunede farve væk, hvis det er gået galt. Start med at blande vand med bagepulver og lidt citron. Massér det ind i huden med en vaskeklud. Gå i bad efterfølgende, og du vil kunne se, at huden bliver lysnet op.

Kategorier: