4 nye modetendenser i 2018

Moden skifter hele tiden, og det kan næsten virke umuligt at følge med. Hvis du alligevel gerne vil holde din garderobe opdateret, bringer 2018 rigtig mange smarte modetendenser med sig, som du helt sikkert bør kende til. Du kan læse med her for at danne dig et billede af det nye års modebillede.  

 

Farverig garderobe

Der er fuld fart på farverne i denne sæson. Især gul, græsgrøn og lilla er nye farver, der har fundet sin vej frem til 2018. Der hersker ingen tvivl om, at farverne er kommet for at blive, og du kan nemt gøre dem til en del af din garderobe. Det kan være alt fra en lilla sweater og et par gule sneakers til et par græsgrønne shorts og en gul blondetop. Især til foråret og sommeren vil det være oplagt at bruge flotte farver på din solbrune krop.

 

Store tasker

I 2018 kan du lige så godt gemme dine små, fine tasker væk allerbagerst i dit klædeskabe. Store oversize-tasker er nemlig den accessoires, du ikke længere kan undvære i din garderobe. Og tænk lige på alle fordelene – din store, nye taske har plads til lige præcis det, du har brug for i løbet af en lang arbejdsdag. Du kan nemt medbringe alt dit sminkegrej, en håndcreme, din kalender og et par smarte sneakers til at give dine fødder en pause fra stilletterne, når du trænger til det.

 

Blue jeans

Denim er klart tilbage i modebilledet, og du kan nemt bruge det i dine hverdagsoutfits. Det kræver ikke andet end en flot denimjakke eller et par jeans, der passer perfekt til dig og din stil. Det er ekstra moderigtigt, hvis du kører et simpelt look ved for eksempel at matche denim med en hvid T-shirt og et par lækre sneakers.

 

Mere mangfoldighed

I 2018 vil der komme endnu mere fokus på, at kvinder i alle størrelser skal kunne klæde sig lækkert på. Trenchcoats er populære i år og er samtidig helt perfekte, hvis du gerne vil sætte fokus på din feminine figur. Du kan også iføre dig en figursyet kjole, som markerer din talje eller et pencilskirt, der fremhæver dine former på en klassisk og stilfuld måde. Der findes i det hele taget et rigtig stort udvalg af plus size tøj, så du vil helt sikkert kunne finde noget, der falder i din smag.  

Kategorier: