Tigi stylingscreme til dit hår

Tigi stylingscreme

Tigi er ikke et ukendt navn på det danske marked, men alligevel bliver de ofte overset når der skal købes hårprodukter.

Vi har valgt at kigge lidt nærmere på en stylingscreme fra Tigi som er blevet et utrolig populært produkt indenfor det seneste års tid. Vil du læse nærmere om Tigi’s stylingscreme kan du læse mere om den, gennem linket ovenover.

CTA-knap

Det er ikke uden grund, at Tigi’s stylingscreme er blevet en succes. Dette produkt er nemlig et 3 i 1 produkt. Stylingscremen giver både dit hår en rigtig flot volume, Styling af hårspidserne, i den forstand at den samlet hårspidserne, og en fantastisk varmebeskyttelse, hvilket især gør den ideél til brug inden styling med dit glattejern.

Hvad Tigi “small talk”, som er det de kalder den, er rigtig god til, er at give din frisure et rigtig vildt look. Der skal næsten ingenting i håret før du kan lave de vildeste og mest rockede frisure.

Brug Tigis stylingscreme i tørt hår. Pump en lille klat  ud i hænderne og fordel det i den del af håret du ønsker at style. For volume skal det selvfølgelig helt ned til hårrødderne. Brug den gerne inden du bruger dit glattejern, føntørre eller andet varmeproducerende produkt.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *