The North Face Fleecejakke

The North Face Fleecejakke

Hvis du også sidder og fryser lidt engang imellem, så tag et kig på en fleecejakke fra The North Face. The North Face fleecejakke er ekstremt gode til, at holde dig varm når temperaturen uden for falder lidt for meget. Vi har fundet dette flotte eksempel på en fleecejakke.

Den er lavet af 22% uld og 78% polyester. Den kan altså kradse lidt, hvis du er følsom overfor uld. Har du ingen problemer med uld, så er den rigtig god, da uld isolere rigtig godt. Den har lommer der kan lukkes med en lynlås, så du ikke taber dine ting ud af lommerne, og sne kan ikke komme ind i dine lommer. Den har en fornuftig pasform, ikke for stram og ikke for løs, og den har en god længde.

CTA-knap

Fleecejakken fra The North Face kan også vaskes ved 40 grader. Vær opmærksom på, at følge anvisningerne i jakken så undgår du, at den krymper i vask.

Find mere information og se gode tilbud på flere fleecejakker fra The North Face her

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)