Sådan får du råd til mere mærkevaretøj

Der er ikke noget bedre end at få nyt tøj. Det kan dog være hårdt ved pengepungen at gå op i mode, særligt hvis man er til de mere eksklusive mærker. Heldigvis er det op til dig selv, hvordan du vil forvalte dine egne penge. Hvis du går meget op i tøj, men du er ligeglad med mange andre ting, står det dig frit for at bruge dine penge der hvor du virkeligt sætter pris på det, og spare på pengene de steder, hvor du dybest set er ligeglad

Her er tre råd til, hvilke steder du kan spare penge, så du har råd til mere tøj.

Spar på strømmen

Strøm er en af de udgifter, som kan løbe op i et stort beløb, men som mange ikke rigtigt tænker så meget over. Hvis du bruger meget strøm, bliver det til en høj månedlig udgift, som du kunne have brugt på meget sjovere ting i stedet. Hvis du gerne vil spare på strøm, bør du installere elsparepærer i hele dit hjem. Du bør også altid gå efter hårde hvidevarer, der er i en effektiv energiklasse. Endeligt kan du tænke over at slukke for så mange apparater som muligt i din hverdag, og at lade være med at have mange apparater til at stå på standby.

Hvis du gerne vil følge med i, hvor meget strøm du bruger, kan du installere en ny eltavle. Denne har et lille display, der viser dig, hvor mange kilowatttimer du bruger, og kan dermed hjælpe med at give dig et overblik over dit forbrug af strøm.

Køb billige dagligvarer

Hvis du ike interesserer dig meget for mad, kan du spare mange penge på at købe det billigst mulige. Du kan foretage dine indkøb af dagligvarer i en butik, der forhandler mange produkter til en lav pris. Du kan også vælge at gå efter billige råvarer som havregryn, pasta og ris. Endeligt kan du fravælge at spise kød, eller i det mindste bare minimere dit kødforbrug. Dette er skånsomt for din økonomi, og har også den ekstra bonus, at det er meget bedre for miljøet.

Find et billigt sted at bo

Du kan reducere din husleje markant ved at finde en billig bolig. Hvis du kun har de rum, du reelt har brug for, og du vælger en beliggenhed, der er billig, kan du spare utroligt mange penge, som du i stedet kan bruge på mode.

Kategorier: