Sådan får du din e-cigaret til at holde, når du er på farten

Er du træt af at din e-cigaret altid går ud, når du ikke er hjemme? Så kan det være en god ide at overveje, om du trænger til at få skiftet batteriet ud i din e-cigaret. Her er et par tips til, hvad du skal huske, når du køber nyt batteri til din e-cigaret, så du er sikker på at du ender med det helt rigtige produkt.

Typer af batterier

Hvis du er en af dem, som godt kan lide, at din e-cigaret damper meget, så bruger din e-cigaret ofte også meget batteri. Desto mere damp, desto mere strøm bliver der taget fra batteriet, og hvis du gerne vil have mulighed for at ændre dette, så er det en god ide at vælge et batteri, som tillader det. Hvis du ikke har så mange krav til din e-cigaret, så kan du blot vælge en normal e-cigaret, med et normalt batteri.

Hvis du godt kan lide at have styr på, hvor lang tid din e-cigaret har tilbage, så er det en god ide at vælge et batteri, som kan vise hvor længe det kan holde. De kan fås i flere forskellige størrelser og farver, så der kan du også tilpasse den, så du får den, som passer bedst til din smag.

Forskellige størrelser af batterier

Batterierne fås også i forskellige størrelser. De fysisk store batterier holder i længere tid, hvorimod de små batterier holder i kortere tid. Så alt efter hvor længe du er på farten, er det en god ide at have et batteri, som passer dertil. På samme måde er prisen også varierende alt efter, hvor stort et batteri du ønsker. De store batterier er ofte en del dyre end de små, dette kan dog betale sig, hvis du ofte er på farten længere tid af gangen.