Populær ONLY Parka til kvinder

Populær ONLY Parka til kvinder

I dag kigger jeg nærmere på en af vinterens mest populære vinterjakker. Her ser du en sort ONLY Parka, men den findes også i farver som oliven, blå og rød. Jeg er ikke det mindste i tvivl om, at dette er en af de vinterjakker der bil blive solgt flest af i år. Allerede nu kan du se, at de webshops der forhandler den, har dem som “favoritter” og “mest solgte”.

CTA-knap

Jeg er også selv helt vild med denne vinterjakke. Den har en god pasform, lange ærmer, høj pæls krave og den er dejlig lang. Den har to store lommer udvendigt, den er lavet i polyester og den er tilpas tyk og varm. Min favorit af farverne er helt klart den sorte, men de andre farver er bestemt ikke grimme. Med en pris på bare 549,00 kroner, så kan du godt forvente at se mange danskere komme gående i denne fine ONLY parka til vinter, og det er bestemt ikke utænkeligt, at jeg selv skal have fat i en, når pengene lige er til det 🙂

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)