Kunne du tænke dig en buksedragt?

I dag er ordet givet videre til http://www.SKOTT.com, som blandt andet er en modetøjsforretning på nettet. De sælger modetøj til kvinder, og har i dag lavet et lille blogindlæg om ”buksedragter”/”jumpsuits”. Bliv inspireret – måske du kan bruge noget af det til nytår?

Jumpsuits…det hotteste i øjeblikket. Den smarte dragt, der kan bruges til alt! Med korte eller lange ærmer, med knapper eller nittemønster – tilsæt stilletter og smykker og du er klar til fest; tilsæt flade boots og et lækkert tørklæde og du er klar til en travl dag på arbejde. Jumpsuits har ubegrænsede muligheder og kan bruges året rundt til hverdag og fest – og så behøver de ikke engang at være specielt dyre!

Mange har kastet deres kærlighed over buksedragter grundet deres enkle men stadig meget stilfulde design. Det er der heller ikke noget at sige til, hvor hvem ønsker ikke et stykke tøj, som nemt og enkelt kan sammensættes med andet lækkert tøj? Hvor mange gange ude i byen har du ikke set en kvinde gå med en super flot jumpsuit, som har valgt at piftet den op med en lækker læderjakke? Der er uendelige muligheder, og det er blandt andet det som gør, at jumpsuits er blevet så populære.

Der er mange forskellige mærker, som har forsøgt sig indenfor jumpsuits. Et af vores yndlings eksempler på velskabte buksedragter, er In Fronts lækre jumpsuits med print og bindebånd i taljen. Det er både nogle, som er til at betale, og som samtidig også er utroligt lækre i kvaliteten. Derudover har mærker såsom Moss Copenhagen og VILA også fået designet nogle super lækre jumpsuits – nogle, som du uden tvivl vil kunne bruge i hverdagen såvel som til festen.

Nytåret er snart over os, og hvorfor ikke benytte den lejlighed til at skille sig lidt ud? En lækker buksedragt og en læderjakke, så er du uden tvivl klar til at feste dig ind i det nye år!

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)