Køb en god, effektiv og håndcreme

Køb en god, effektiv og håndcreme

Er du en af de mange piger der lider af tørre/sprukne hænder? Mangler dine negle noget pleje? Så bør du læse med her hvor vi har fundet nogle rigtig gode tilbud til dig på håndcreme.

CTA-knap

En god håndcreme kan virkelig gøre meget for dine hænder og negle. Lider du af tørre/sprukne hænder har du sikkert allerede prøvet en del forskellige håndcreme, og du har sikkert også lagt mærke til, at ikke alle håndcreme er lige effektive.

Hvad er en god håndcreme?

En god håndcreme er en creme der ikke fedter for meget og for længe, men som virkelig tilføjer din hud en masse fugt. Cremen skal være rigtig god til, at trænge ind i din hud og blødgøre dine hænder.

Er håndcreme ikke kun for modne kvinder?

NEJ! Håndcreme er bestemt noget som alle burde bruge, især mænd og kvinder med fysisk hårdt arbejde. Ser du på en håndværkers hånd vil der ofte være en masse skrammer og hårdhud fra de mange års mishandling som hænderne har været igennem. Hvis du ikke husker, at pleje dine hænder regelmæssigt med håndcreme risikere du, at få problemer og smerter i hænderne når du bliver ældre. Især mange af den ældre generation af håndværkere har i dag problemer med store smerter i hænder pågrund af alt den hårde hud som har opbygget sig efter mange års hårdt arbejde.

Du bør dog også bruge en god håndcreme selvom du ikke har et “fysisk” hårdt arbejde. Hænderne bliver brugt til alt du foretager dig og det er vigtigt, at passe på dem. Dertil er det ikke særlig feminint, at have sprukne/tørre hænder eller ødelagte neglerødder.

CTA-knap

Jeg vil anbefale dig, at prøve en af de håndcreme du finder på denne webshop. Jeg har prøvet flere af dem og alle med et godt resultat. Prøv et par stykker indtil du finder en der passer dig rigtig godt. Der er desværre ikke en der passer bedst til os alle, da vi alle er forskellige.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)