GHD Style Root Lift Spray

Leder du efter en volumespray som giver det ekstra volume helt nede ved hårrødderne? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted.

GHD Style Root Lift er specielt lavet til, at give dig en god volume helt nede ved hårrødderne. Denne volumespray kan bruges i alle hårtyper, og indeholder GHD’s Heat Protection System det beskytter dit hår mod varmeskader fra glattejernet eller føntørren.

Brug volumesprayen i fugtigt hår, nede ved hårrødderne, lige inden du føntørre dit hår. Du kan også med succes bruge sprayen efter en hårvask for, at dit hår ikke ser så sammenklasket ud.

Du kan finde et godt tilbud og købe GHD Style Root Lift Spray gennem linket ovenover.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)