Få det bedre med din egen krop

Man kan tabe sig, tage på eller beholde sin vægt i skønhedens navn. Der er dog nogle ting, man bare ikke kan ændre, og af de ting man kan, skal man også passe på. Det er derfor først og fremmest vigtigst at man kan acceptere sin egen krop som den er, især hvis den er sund og rask. Resulterer den nuværende vægt en sundhedsmæssig risiko er det nok en god idé, at snakke med en læge eller lignende, der kan hjælpe. Det er altså ikke altid man bare skal være glad for sin krop, da det altså kan have en negativ effekt.

Sociale mediers indflydelse på syn på egen krop

Det er ikke nogen hemmelighed, at sociale medier kan have en kæmpe indflydelse på hvordan man tænker om sig selv. Det er derfor en god idé, at tage en pause fra dem, hvis man føler at det har en stor effekt på hvordan man opfatter sig selv. Det kan nogle gange gå hen og gøre at man får en spiseforstyrrelse, fordi man tror at man skal ligne modeller; så pas på!

Åreknuder og strækmærker

Accept af egen krop handler om mange ting, men mange tænker sikkert først på vægt og den ideelle kropform. Det er dog ikke altid, at syn på skønhed af krop går hånd i hånd med vægt og kropform. Nogle gange, kan der også være andre faktorer, der spiller ind. Dette kunne f.eks. være strækmærker eller åreknuder, der kan gå hen og generere nogle så meget, at det begynder at pille ved deres selvværd og accept. Heldigvis, i forhold til dette, lever vi i et senmoderne samfund, hvor masser næsten alt er muligt. Man kan altså nu få fjernet strækmærker og åreknuder, hvis det genererer én, og hvis det har en stor effekt i hverdagen. Leder du efter fjernelse af åreknuder se mere hos Varix.dk.

Kategorier: