Overvejer du at cykle på arbejde eller i skole? 3 gode grunde til at gå i gang

Der er mange gode grunde til at skifte billen er bussen ud med cyklen for at klare den daglige transport til og fra arbejde eller skole.

At cykle er først og fremmest et rigtig billigt alternativ til både bil og offentlige transport, og du kan således komme til at spare mange penge hver måned ved at hoppe op på jernhesten, når du skal afsted mod dagens pligter.

Derudover er cykling gratis motion, og hvis du cykler på arbejde eller i skole hver dag, vil du opleve, at du taber dig og får et overordnet bedre helbred.

Derudover har cyklen også den fordel, at den er hurtigere i morgentrafikken, da du nemt kan hoppe udenom de lange trafikkøer.

Hvis du mangler penge til at købe din nye drømmecykel, kan du få tilbud på samlelån. Med et samlelån kan du samle dine eksisterende lån til ét samlet lån, hvilket vil give dig store besparelser på dine månedlige låneudgifter.

Hust at tænke dig om når du låner

Hvis du vil låne penge til en ny cykel, skal du huske at tænke dig om først. Det er nemlig dyrt at låne, og du må ikke glemme, at pengene skal betales tilbage igen inklusiv ekstraudgifter.

Du skal således aldrig låne penge, hvis du ikke har mulighed for at betale dem tilbage igen inklusiv udgifter til renter og så videre.

Af samme grund skal du også altid huske at tjekke lånets pris, inden du underskriver en låneaftale. Det kan du gøre ved at kigge på ÅOP – de årlige omkostninger i procent. ÅOP samler alle lånets udgifter i ét tal, så du nemt kan overskue lånets årlige pris.

Start dog med at spørge dig selv, om du har andre muligheder for finansiering end et lån, da lån er en forholdsvis dyr løsning.

Kategorier: