Sådan skal du sætte moden i klassen

Når man går i skole så er der mange af ens skolekammerater der går op i tøjmode. Det kan også være at man selv gør det og derfor kan det være rigtig fedt hvis man opnår rollen som klassens moderådgiver. Ja, det er godt nok en begreb som er opfundet til artiklen her, men det giver alligevel god mening, for i de fleste klasser eller på de fleste skoler, så er der elever som de andre elever ser op til og som de følger. Hvis man bliver denne elev, så er det ofte en selv som kan præge den mode som man ser i klassen. Her kigges lidt på hvordan man kan være det bedste forbillede i klassen, som de andre kan følge på en god måde!

Vær det gode forbillede

Først og fremmest er det vigtigt at for at man kan blive en slags rollemodel for de andre, så skal man altid være det gode forbillede. Det betyder altså at det ikke kan passe at man skal finde sig i mobning, og man skal slå hårdt ned på det hvis det opstår. Det kan man nok ikke komme udenom men det er vigtigt at man er bevidst om det, og hvis man oplever eller føler at en af ens klassekammerater har det hårdt at man går hen og trøster vedkommende.

lav lektierne til tiden

Dette næste punkt kan ikke pointeres nok. Det er vigtigt at man er sej ved at vise at det er sejt at være klog. og det gør man kun ved at vise at det kan betale sig at lave sine lektier. Derudover så er det også vigtigt at man er aktiv i timerne og viser de andre at man gerne vil hjælpe dem med at lave så gode som mulige resultater, som giver de bedste karakterer .

Man kan desuden finde hjælp til lektierne på analyseskolen.dk eller en side som dansksiderne.dk

Kategorier: