Guide til at finde de rigtige jeans

Som både mand og kvinde kan det være svært at gå ud og finde et par jeans, der både sidder godt og koster det rigtige antal kroner. Er du en mand, er det dig, som der er fokus på nu. Her får du nemlig en guide til, hvad du skal gå efter, når du skal ud og købe et par lækre jeans. Mænd er forskelligt bygget, hvilket også betyder, at man skal være meget selvorienteret, når man investerer i nye bukser.

 

Den slanke mand

Hvis du er en mand, der er slank fra hoved til fødder, er du en mand, der ofte er kendetegnet ved en flad brystkasse, smalle skuldre og en begrænset mængde af muskler. Mænd, der har denne kropsbygning, vil for det meste gerne finde en måde, hvorpå de kan komme til at se ”større” ud.

Mænd med denne kropsbygning bør derfor gå efter straight fit og lavtaljet pasform. Dog kan du sagtens købe skinny jeans, hvis du synes dette look er mere dig.

 

Den muskuløse mand

Denne type mænd render ofte i fitnesscentret, og de har derfor med tiden fået opbygget et ordentligt lag af muskler på deres ben. Hertil er jeans med regular fit det oplagte valg. Eventuelle lommer på bagsiden skal helst være af den store slags, sidde tæt og syne dybe, hvilket får bagdelen til at se knap så tung ud.  

 

Manden med de brede hofter

Nogle mænd har brede hofter, og hertil er det også vigtigt at finde de rigtige bukser. En mand med denne kropsform bør gå efter relaxed fit jeans, hvor der er lige ben, og disse jeans er mere højtaljede i forhold til andre. Hermed kommer der mindre fokus på hofterne og mere fokus på de andre dele af kroppen.

 

Find de perfekte jeans på hardcasa.dk

Uanset hvilken type mand du er, kan du finde de perfekte jeans på hardcasa.dk. Hardcasa har et stort udvalg af jeans, så mon ikke der også er et par, der passer til dig? Tjek denne side ud.

Kategorier: