Disse typer undertøj er essentielle i den moderne kvindes garderobe

Ligesom moden er omskiftelig og har mange forskellige forgreninger og underretninger i kategorierne af almindeligt tøj og overtøj, er undertøj bestemt heller ikke undtagelsen til denne tendens. Der findes mange forskellige stile og typer af undertøj, og vil du gerne lære mere om disse, samt finde inspiration til eventuelle ”must haves” til din egen garderobe, kan du læse med her.

Undertøj bruges i mange anledninger

Selvom de fleste har undertøj på langt det meste af tiden, er det sjældent, man rigtigt stopper op og tænker over de mange forskellige formål, de enkelte typer af undertøj kan have. Er du nysgerrig på, hvilke kategorier der findes, er nogle af de mest gængse og essentielle kategorier fremhævet på nedenstående liste:

  • Undertøj af ren praktisk karakter er noget af det mest essentielle. Her tæller ikke mindst bh’er, der kan holde godt på brysterne, så der ikke skabes ubehag i løbet af dagen. Også undertøj der ikke kan ses igennem tøjet, falder under denne kategori.

  • Det er svært at komme udenom, at der også kan være et seksuelt element i at iklæde sig det rette undertøj. Dette kan både være for egen skyld såvel som for at vise sig frem for en partner. Sexet undertøj er for eksempel ofte mere gennemsigtigt og lavet med mange fine detaljer. Er du i forvejen på jagt efter måder at opstemme dig selv eller en partner, kan du overveje også at undersøge sexet legetøj til at passe til det sexede undertøj. Sexlegetøj er nemlig for mange en hel naturlig del af intimitet, hvori der afslørende undertøj ofte indgår.

  • Menstruationscyklus er noget, den enkelte kvinde må forholde sig til. Derfor har mange også komfortabelt undertøj der bæres i dagene med blødning.

Undertøj skal være rart

Undertøj er til for at understøtte dig – så gå aldrig på kompromis med komforten, når bedre er muligt.

Kategorier: