Cykeltøj af højeste kvalitet

På wearfashion har vi rigtig meget fokus på den traditionelle mode til kvinder og mænd. Men der er også plads til trends og mode indenfor sport. I dag har vi fokus på cykelsporten, som er en af de mest benyttede motionsformer i Danmark. I indlægget gennemgår vi nogle fifs i forhold til valg af cykelbukser, samt fremhæver en specifik udbyder af cykeludstyr i Danmark. Læs med.

Wearfashion - cykeltøj

En af Danmarks førende cykelhandlere

Er du på udkig efter nyt cykeltøj, vil vi anbefale dig at tage et kig på Cykelexperten. Cykelexperten.dk er kendt for deres meget høje kvalitet; både på produktet, men i den grad også på deres service. Butikken holder til i Vanløse, København – men har også et ganske habilt udvalg på deres webshop. Tjek det ud.

Udstyret er i dag blevet en essentiel del af at cykle – især hvis det foregår på et sportsligt plan. Man kan ikke nøjes med at købe sig en god cykel, men det også vigtigt at fokusere på udstyret og dens kvalitet. Udsyret kan i sidste ende være med til at gøre forskellen, som gør at man kommer hurtigere ud over rampen. Men ligesom når man skal ud at vælge en cykel, er det vigtigt at alliere sig med nogen, der har forstand på sortimentet – ellers kan det meget hurtigt blive en jungle.

Læs videre for at få et par fifs til hvordan dette kan gøres.

Cykel, udstyr og tilbehør går op i en højere enhed

Ligegyldigt om det er en cykelbuks, cykellygter eller en ny cykel der skal vælges, så er der en sammenhæng mellem de tre. Som kunde kan det være en god idé at gøre sit forarbejde forinden man går ud i de forskellige butikker og kigger. Dette kan gøres på følgende måder:

  • Vurder hvad du mangler. Du kan finde udstyr til alle niveauer og prisklasser, men det kan være underordnet hvis prisen er høj, hvis du som cykelmotionist er meget aktiv – samtidig giver det heller ikke så meget mening, hvis du kun er på sadlen en til to gange i ugen. På den måde kan du hurtigt tilpasse dit udvalg, således du ikke risikerer at få noget udstyr med hjem, som i princippet kan meget mere end hvad dit behov reelt er.
  • Snak med dit netværk. Forhør dit netværk af hvad de har gjort og valgt. En god ting er at høre om fravalg, da det oftest er her du bliver klogere. Men husk, hvad der måske fungerer for din kammerat, ikke nødvendigvis fungerer for dig. Brug deres viden til at blive klogere på dit rigtige valg.
  • Google er din ven. Er du i tvivl tag et kig i søgemaskinerne. Her findes der et hav af test indenfor mange forskellige ting. Tag eksempelvis denne her bedste cykelcomputer test 2017.

Find de rette cykelbukser

Ligesom cykelcomputeren er et must når man cykler, er cykelbukserne det også. Det kan være med til at gøre forskellen på om cykelturen bliver god eller dårlig. Det mest centrale, du skal gå efter når cykelbuksen skal vælges er siddepuden, som beskytter dig imod gnavesår eksempelvis. Puden skal have en fin balancegang mellem tyk og tynd – mange tror at en tyk pude, er det bedste, men faktisk tager man fejl her. Dette skyldes at den mister noget smidighed, og effekten er i stedet negativ.

Om det er cykelbukser, eller trøjer der skal findes, er nummer en regel altid at gøre sit forarbejde grundigt jf. de tre steps tidligere i dette indlæg. På den måde bliver det lettere, at udvælge hvad der er relevant i forhold til hvad man mangler.

Tak fordi du læste med.

Kategorier: