Børnetøj fra Soft Gallery er populært blandt danske forældre

Når der skal shoppes tøj til den lille, er kun det bedste godt nok. Rabatter og masseproduktion mister sin tiltrækningskraft, og kreditkortet varmes op. Det betyder dog ikke, at der ikke findes en middelvej. For flere danske forældre er det vitalt, at tøjet, deres børn går klædt i, er af god og kvalitet, og at det samtidigt er prismæssigt overkommeligt.

Luksus børnetøj finder sjældent på sjuskede kompromiser og har øje for detalje og komfort, så man som forælder kan klæde sine børn på med god samvittighed og med den fortrukne stil. Løver med bowlerhatte, ugler i lange baner og farverige print i massevis. Det kreative aftryk er givet af brandet, Soft Gallery, som har varierende kollektioner at byde på til den modebevidste forælder. Det unikke brand, som blev bragt til live i året 2007 ved Tine Holt Mølle og Barbara Hvidt, er let karakteriseret af modetenderende toner og unikke præg i form af eksempelvis håndlavede broderier.

Poetisk tøj til barnet

Inspirationen til Soft Gallery designet hentes hos kunstnere verden over og er med til at give tøjet dets farverige, naturlige og ofte humoristiske karakter. Indsparket fra de varierende internationale såvel som nationale kunstnere giver en fortællende og indlevende profil til det samtidigt slidstærke produkt, der i større grad bestilles og ankommer til butikkerne i det danske. Tøjet produceres i alderen 0-12 år, og er blevet meget populært hos forældre, der ønsker at forkæle deres små med en blød og komfortabel kvalitet samt et legende design. Kollektionen opdateres og finpudses jævnligt, og selvom udvalget er bredt, har brandet formået at markere sig i danske familier med deres helt unikke præg.

Artistiske udfoldelser til børn og barnlige sjæle

Kunst har fået en helt ny højde – nemlig børnehøjde. Den innovative duo, som har skabt designet, lader sig heller ikke begrænse til produktion af tøj men producerer desuden sengetøj, stoftasker og spisesæt i ugleserien eller et af de andre unikke print. Med Soft Gallery bringer flere forældre dermed ny energi og liv til barnets klædeskab, hvilket gør hverdagen både sjovere og mere komfortabelt for barnet.

Kategorier: