Bliv klædt på til USA-ferien

Nordamerika er i høj grad en turist- og ferie-magnet for danskerne. Sådan forholdet det sig endda i endnu højere grad i dag end tidligere; flybilletterne er billigere end nogensinde før, vi får flere penge mellem hænderne, og landet har bevaret sin særlige stemning, kultur og natur. Der er derfor at hav af grunde til at begive sig over Atlanten – og det gør vi så. Går din næste tur derudover, så læs om rejser til USA via linket.  

 

Men nu skal dette indlæg jo handle om tøj, så hvordan klæder man sig mon på til en ferie i USA? Dette kommer først og fremmest an på, hvor du skal hen – og hvordan vejret er i det givne område. Som du måske har set, så kan eksempelvis New York blive isnende koldt om vinteren, men ganske varmt om sommeren. Og Californien? Der er vel egentligt varmt året rundt.

 

Klæd dig på til ”the vibe”

Der er noget helt særligt ved USA. Deres byer og områder besidder en helt særlig stemning, som nok nedstammer af en helt særlig kultur og vision for livet. Her er plads til alle og enhver persons specielle livshistorie, men der bliver også lagt mærke til alle på samme tid. Dette afføder ofte en særlig ”vibe” eller stemning, som påvirker eksempelvis New York eller Californien på hver sine måder. Og det er denne stemning – nærmest som den bliver skildret på filmene – som du næsten bør klæde dig efter. Hvis du ligner en New Yorker i New York, så får du et fænomenalt ophold. Og klæder du dig efter stemningen på vestkysten, så vil det samme ske. Besøg hjemmesiden her og få gjort garderoben klar til USA-ferien. 

 

Pas på med ikke at lade dig rive med

Som sagt er der noget helt særligt ved destinationerne i USA. Byerne er noget særligt, folkene er noget særligt, og kulturen er noget særligt. Netop derfor kan det også være svært ikke at lade sig rive med! Selvom det måske foregår, uden at man tænker over det, så kan det nemt blive noget andet tøj og en anden stil, som man får lyst til at iklæde sig. Derfor skal du også være varsom og huske, at nogle ting ser bedre ud i de rette omgivelser – og at en cowboyhat fra Texas ikke nødvendigvis er værd at tage på herhjemme.

 

Det kan nemlig godt være, at en over-sized tanktop fra et helt særligt basketball-hold er supernice på feriebillederne. Men hvis den koster 500 kroner derovre og ser ganske tåbelig ud, når først du kommer hjem, er det så ikke penge ud af vinduet? Uden at støde nogen sker det af og til, at man lader sig rive med. Derfor er pointen også blot, at man skal holde lidt igen – og måske købe passende tøj, inden man drager over vandløbet til landet med de store biler. Det kan jo være, at din indre amerikaner kun er fremme, når du rent faktisk er derovre.

Kategorier: