Besøg et af verdens mest populære feriemål

Dubai er hurtigt blevet en af verdens mest populære feriedestinationer, og med en kun seks timers flyvetur fra Danmark oplever man alt fra voksende kunst, fantastiske køkkener, smukke strande og ørkenaktiviteter. Det næststørste emirat er en perfekt destination, hvad enten man er alene, med familien eller forretningsrejsende – der er noget, der vil imødekomme enhver smag. Der er over 300 soltimer om året, dejligt strandliv, masser sport, shopping ad libitum, nogle af verdens mest kendte seværdigheder og kulinariske madoplevelser. Kort sagt er Dubai et mekka, når det handler om selvforkælelse og oplevelser.

Hoteller der passer til netop dig og dine behov

Dubai er stedet, hvor man finder nogle af verdens mest luksuriøse og dyre hoteller, men trods emiratets eksklusivitet er der heldigvis også mange billigere hoteller, som alligevel lever op til de rejsendes ønsker. Dubai byder på alt fra familievenlige hoteller ved stranden og hotellejligheder til ikoniske hoteller i særklasse.

Det mest ikoniske hotel i Dubai er det eneste 7-stjernede hotel i verden og er kendt som ’’sejlet’’. Prisen er naturligvis i den højeste ende af prisskalaen, men vælger man at ofre det ekstra beløb, er man også sikker på at få en kæmpe oplevelse. Hotellet, Burj Al Arab, som det hedder på arabisk, ligger midt på den populære Jumeirah Beach helt nede i vandkanten og er udover at være et fantastisk hotel også en turistattraktion i Dubai.

Hvis man skal afsted med hele familien, og man ønsker et sted, hvor børnene kan underholdes i timevis, er Atlantis The Palm hotellet. Med en beliggenhed lige ved siden af det enorme vandland, Aquaventure, og med egen sandstrand, børnepool, børneklub og et stort udvalg af restauranter, omtales det som et af de bedste og mest populære familiehoteller i Dubai.

Oasis Beach Tower Apartments et perfekt hotel, hvis man vil have mulighed for selv at lave mad, for der er nemlig en række køkkenfaciliteter til rådighed på hotelværelset. Hotellet har en central beliggenhed på den smukke marina lige ud til The Walk, som byder på et stort udvalg af restauranter og butikker. Ud over det arrangeres der gratis busture til andre dele af Dubai.

Find gode råd online

Det med at finde det perfekte hotel i Dubai, der opfylder alle sine ønsker i forhold til pris, beliggenhed og faciliteter, kan være en udfordring. Derfor er der masser hjælp af finde online, så man er sikker på, at man bestiller det helt rigtige hotel og kan nyde den fantastiske by i fulde drag.

Kategorier: