3 grunde til at vælge skræddersyet tøj

Skrædersyet

Dette indlæg er lavet i samarbejde med http://girlsplanet.dk

Der er i dag et hav af muligheder når du skal købe kjoler, bukser og andet tøj. Der findes SÅ mange typer tøj, lavet i forskellige slags stof og fra forskellige mærker. Problemet er at tøjet, ikke er designet efter vores behov. Her taler vi ikke om forskellige typer tøj og mærker, men derimod om hvordan det sidder. Vi er alle i forskellige størrelser,  nogle er tykke, tynde, har lange ben, korte ben, lange arme osv.

Det er her skræddersyet tøj kommer ind i billedet! Her har du nemlig muligheden for at få lavet en kjole, eller et andet stykke tøj, som passer lige netop til DIN krop. Dette betyder selvfølgelig, at dit tøj vil se meget pænere ud, da det sidder lige netop, som det er designet til (dvs. Ingen lange ærmer el.lign).

1) Unikhed – Skræddersyet tøj er den perfekte mulighed, for at få et stykke unikt tøj som ingen andre af dine venner/veninder har. Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal gå i tøj, der skiller sig fuldstændig ud. Men det er derimod en god måde at få designet et stykke tøj i et specielt materiale, som du måske har svært ved at finde i butikkerne.

2) Pris – Du sidder sikkert og tænker, at det er rigtig dyrt at købe skræddersyet tøj.
Det koster selvfølgelig en del mere, men prøv at overvej dette inden du køber:
Når du køber et stykke tøj i butikkerne, vil det ofte være produceret i et billigt materiale, dette skyldes dels at der er stor konkurrence mellem mærkerne, men også fordi at den almindelig forbruger er vant til at tøjet går i stykker forholdsvis hurtigt, og derfor behøves mærkerne ikke at producere tøjet i bedre stof.

Bonus tip: Derudover kan du, hvis du selv kan tegne en kjole el.lign. sende den til en skrædder i f.eks. Indien, hvor der er en langt lavere timeløn. Fragt burde heller ikke være et problem, da tøj jo ikke vejer det helt store.

3) Professionelle behov – Hvis du har et job, hvor det er vigtigt at have flot tøj, der sidder perfekt, kan ”special-lavet” tøj være en god ide.  Det kan være hvis du arbejder som konsulent el.lign. for kendte personer, eller er involveret i politik. Eller hvis du arbejder for en sanger/skuespiller, som går op i den slags.

Kategorier: